Hoppa till sidans innehåll

Sponsring - så stödjer du ORK


Orust Ridklubb är en ideell förening som drivit bred verksamhet inom ridsporten och sedan 1964. En av ridklubbens målsättningar är att kunna erbjuda kommunens ungdomar en aktiv och meningsfull fritid där både närheten till djur och social gemenskap får lov att ta plats. Vi har en gedigen ridskoleverksamhet och är även stolta arrangörer av tävlingar i både hoppning och dressyr på olika nivåer.

Du når många!
Ridsporten är Sveriges näst största ungdomssport och många barn och ungdomar – och vuxna! – spenderar mycket tid i stallet, inte bara när de rider utan även andra dagar bara för att pyssla med hästarna och träffa vänner. Genom att sponsra Orust Ridklubb syns ditt företag inte bara för klubbens medlemmar utan också för deras anhöriga och tränings- och tävlingsryttare som kommer till klubben utifrån.

Färdiga sponsorpaket
Våra färdiga sponsorpaket hittar du HÄR men vi är naturligtvis öppna även för andra förslag, paket och lösningar. Stort som smått - allt är mer än välkommet! 

Kontakt
Prata med personalen eller styrelsen eller skicka ett mejl till This is a mailto link. Du kan också ringa på 0304-595 75. 

Stort tack för ditt stöd!

Uppdaterad: 07 FEB 2018 20:12 Skribent: Anna Carlsson-Käck

 

 

 


 

Vi stödjer
Orust Ridklubb

HUVUDSPONSOR


Postadress:
Orust RK - Ridsport
Röra-Hogen 320
47395 Henån

Kontakt:
Tel: 030459575
E-post: This is a mailto link

Se all info