Gå till innehåll
Orust Ridklubb
Orust Ridklubb

Ideell insats

Ideell insats

Orust Ridklubb en ideell förening – basen för den svenska ridsporten är det ideella arbetet. Utan detta skulle betydligt färre barn och ungdomar få möjligheten att rida och umgås med hästar. Sett ur ett internationellt perspektiv gör detta svensk ridskoleverksamhet unik. Hela tävlingsverksamheten vilar på att människor vill och tycker det är roligt att göra en insats.

För att kunna hålla den kostnadsnivå vi har idag är den enskilde medlemmens insats en förutsättning. Alla insatser är viktiga, stora som små. Därför har vi en önskan att våra medlemmar ställer upp enligt följande:

Ridskolan – varje elev (eller målsman) ½ dag per termin på arbetsdag, klubbtävling, tävling, mat/baka till cafeterian eller annan aktivitet.

Hästägare uppstallade på ORK – ½ dagar per termin. Inackordarade kan även komma att ha en egen arbetsdag för fix av ex deras hagar.

Tävlingsryttare – För att få ställa ut licenser måste vi varje år arrangera tävlingar. Vi önskar därför att man som tävlingsryttare gör ½ dag per termin som funktionär på tävling.

½ dag = 4-5 timmar

Publicerad: 2022-12-08

Senast uppdaterad: 2024-06-26

Författare: linnea.olsson@orustridklubb.nu

Sponsorer

Adress

Orust Ridklubb
Röra-Hogen 320
47395 Henån

Kontakta oss

0304-59575
ridskolan@orustridklubb.nu

Info

Org.nr: 858500-6425
Swishnummer: 123 048 45 01