Hoppa till sidans innehåll

Ridskolans utbud


Ridlektioner

Vi erbjuder lektioner i grupper om 8-12 elever. Vi har ett trettiotal grupper varje vecka på varierad nivå, allt från nybörjare till mer avancerade träningsgrupper. Vi arbetar med Ridsportförbundets ryttarmärken som delmål. Varje lektion är 25 - 60 minuter. Det ingår teori ett par gånger per år för alla grupper.

Ridlektioner

I en vanlig grupp är man max 8 elever och rider 45 min. Gruppern rider varierat med ett schema för hoppning, dressyr, markarbete, uteritt och teori.

Träningsgrupp

I träningsgrupp är man max 6 elever och rider 60 min. Gruppern rider varierat med ett schema för hoppning, dressyr, markarbete, uteritt och teori.  Här ligger fokus mer mot tävling men det är inget tvång på att man ska göra det. Här riktar man ofta in sig mot en disciplin men det är inget måste, om gruppen är överrens.

Specialgrupp

I en specialgrupp är man max 8 elever och rider 60 min. Gruppern är inriktade mot en specifik diciplin.

Knatteridningsgrupper

För elever mellan 4 och 7 år erbjuder vi knatteridning, vi har ett flertal grupper ivecka. Varje elev får en äldre elev från ridskolan som hjälper till att leda hästen samt visar hur saker och ting går till.. Varje lektion är 25 minuter.

Drop-in

Fredagar 11.00 erbjuds drop in för vuxna. För dig som rider i skritt, trav och galopp. Pris: 185kr/gång. Anmäls senast 2 dagar innan till This is a mailto link

Handikappridning

Ring Linnéa Olsson på telefon 0304 - 595 75 för mer information.

Privatlektioner

Behöver du extra hjälp med din ridning är du välkommen med egen häst eller hyra en av klubbens hästar att rida för någon av våra instruktörer. Maila till This is a mailto link eller ring 0304-595 75 för bokning.

Uppdaterad: 08 OKT 2015 21:01 Skribent: Linnéa Olsson

 

 

 


 

Vi stödjer
Orust Ridklubb

HUVUDSPONSOR


Postadress:
Orust RK - Ridsport
Röra-Hogen 320
47395 Henån

Kontakt:
Tel: 030459575
E-post: This is a mailto link

Se all info